Millimeterrättvisa!?

Vi jobbar ju för att barnen inte ska vara exakt likadant klädda!

Det är egentligen rätt lätt - man köper bara en uppsättning av varje plagg så är det fixat! Problemet kommer nu när det är kallt! Det är svårt att köpa två olika jackor och så kanske den ena är lite bättre - hur ska man då välja vem som ska ha den?

Oftast finns ju jackor och overaller i två färger - men då är ju den ena mer "killfärg"! Jaja... "varför måste blå tvunget vara killfärg då?" - nä det behöver det inte vara (blå är min favoritfärg och har varit sen jag var liten) men nu har vi kört med alla möjliga färger sen de föddes och det är rätt skönt att slippa "är det två pojkar eller en av varje?"! Det har nog inte hänt en enda gång att någon frågat om det är två töser - vet iofs inte om det berott på kläderna eller bristen på hår på huvudena! ;)

Men nu har de ju även likadana mössor - fast det kommer nog ändras när det blir dags för vintermössor! Men det var så svårt att hitta mössor som gick ner över öronen, knöts under hakan och som inte var fleecefodrade! Men sen när det blir dags för vintermössor så finns det ju ofta en hel drös att välja från i samma butik och jag gissar att de blir likvärdiga då!

Men sen är det skorna! Suck... Vi köpte varsitt par skor på rean till barnen men dessa hade stel sula och det verkade inte alls funka! Men sen hittade jag ett par på Åhléns som var jättebra - benämnda inneskor men är varma och räcker nu iaf! Vi får se om vi får på barnen de andra skorna senare när gripreflexen i tårna har släppt!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor