Nu är vi husägare!

Äntligen inflyttade! :D
 
Måste börja detta inlägg med att tacka alla som hjälpte oss att flytta! Det var aldrig mindre än 10 personer som hjälptes åt så det var fullkomligt underbart! TACK TACK TACK!!!
 
I fredags kom pappa in och hjälpte oss att hämta hem barnrumsmöblerna! En av Davids kompisar hjälpte till och sen kom mamma också! Även Davids mamma hjälpte till att köra våra ömtåliga saker till huset! Vi lyckades även hämta ett lass från stugan vilket kändes skönt - vaktmästaren var snäll och öppnade gången så att vi kunde köra in med släpet!
 
I lördags började kom flytthjälpen klockan 9 på morgonen! Fantastiskt att alla var så snälla att komma och hjälpa till så tidigt en helgdag! Jag var kvar en liten stund men sen körde mamma mig till huset vilket var skönt - jag har ju sånt kontrollbehov och det är svårt att bara se på när andra flyttar ens saker! Riktigt jobbigt!
 
Men allt gick ändå jättesnabbt och allt var klart innan 12 och då bjöd vi på mat och dricka! Vissa engagerade sig även i att skruva ihop barnrumsmöblerna eller att packa upp i köket! Alla var till så stor hjälp och det var jätteskönt!
 
När alla hade gått åt vi lite kvällsmat och satte oss i soffan för att se en film! Vi båda somnade och bestämde oss för att gå och nanna - en klockan var bara 20 över 7 så när vi ändå inte kunde somna så tänkte vi att det var ändå ingen bra idé att sova så tidigt så vi gick upp igen och packade upp resten av lådorna i köket! Vi blev ju inte klara men vi kom en bra bit på vägen och kom till slut i säng till halv 12!
 
Första morgonen vaknade vi till ett vinterland - sååå mysigt! Vi började söndagen med att packa upp alla lådor i köket så att vi skulle få undan det och sen fortsatte vi inne i vardagsrummet! Alla tyckte ju att vi hade så himla mycket saker/lådor men köket och våra bokhyller svalde allt - vi har till och med två smala Billy-bokhyllor som är helt tomma! Vi har 4 lådor kvar i vardagsrummet men det är mest DVD-filmer och PS-spel och dessa ska ju in i TV-bänken och i våra vägghyllor som vi inte har satt upp ännu! Så det känns ju superbra!
 
Kläderna och kontoret är nästa på listan att packa upp och sen måste vi organisera i garaget/förrådet så att man kan hitta det man letar efter! Vi har fått upp lite julbelysning i vardagsrummet men vi måste leta upp det andra! Känns som vi kommit mycket längre än vad jag trodde i alla fall så det känns jättebra! Mamma och pappa kom in igår också och hämtade våra taklampor i lägenheten samt ett par saker som vi glömt både i lägenheten och i källaren! Det är sååå skönt med föräldrar som ställer upp så mycket som mina gör och jag hoppas att jag och David alltid kan göra detsamma för våra barn! :) Tack mamsen och papsen!

Comments

  1. Men vad skönt ändå att ha kommit in så bra redan före jul!! :D det är säkert en stor lättnad!!

    ReplyDelete
  2. Ja det är det verkligen! Min pappa var inne igår också och satte upp gardinstänger i köket och hämtade våra cyklar som vi helt glömt bort vid lägenheten! Idag har jag fixat en del i vardagsrummet så att det känns nästintill helt färdigt och sen har jag packat upp en låda kokböcker, en låda pocketböcker samt en låda med fotoalbum! Imorgon är det sambons kläder och mina skor som står på dagordningen! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker