Migränanfall Allan!

Asså sånt migränanfall jag hade igår! Hjälp!

Det började sent i fredags när vi var ute och gick... jag hade väl känt lite huvudvärk på jobbet men trodde att det mest berodde på datorn och den dåliga luften! Det blev ju bättre när jag kommit hem från jobbet men sen sent - kanske vid 23 - så kom det igen!

Jag drack en massa vatten och sen gick vi och lade oss! Vaknar innan 8 på morgonen och har huvudvärk! Sen bara blommar den upp - jag skulle aldrig rest mig upp överhuvudtaget! Det var helt hemskt - det gjorde ont att andas!

Det var som om någon delat huvudet mitt itu och stod och bankade på vänstersidan med en lägga! Det kvittade vad jag gjorde för inget hjälpte! Vet inte hur många huvudvärkstabletter jag tog för alla kom ju upp igen!

Det är lite jobbigt när man hulkar och har diabetes för blodsockret sjunker ju och så måste man äta något igen och så går det i en ond cirkel! David köpte Ahlgrens bilar till mig - på min begäran - för det brukar hjälpa mot åksjuka tycker jag så det var det som höll mitt bs uppe! Men man får äta i stilla takt både för magen och huvudet!

Jag har haft mildare migrän innan som sitter i ögonbrynet - som jag brukar beskriva det - men detta var i en klass för sig själv! Det var inte förrän efter 14 någon gång som jag lyckades få i mig lite pyttipanna och sen somna en stund! Helt galet!

Känner fortfarande av det lite idag men inte ens en bråkdel av det som var igår! Trodde att jag höll på att dö! Inget hjälpte! Usch... men nu är man ju människa igen! Hahaha... skönt att det går över! ;P

// Jo

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor