Oengagerat

Hej alla!
 
Har varit lite oengagerad i bloggen en bra tid nu! Det har varit mycket med barnen - men nu har Stella och Klara äntligen fått barnomsorg! Det blev ett mellanting mellan förskola och dagmamma - dagmammor som håller till på en gammal förskola! Funkar faktiskt väldigt bra - lite färre barn, hemmalagad mat osv.
 
Har gått igenom en lite deppad period beroende på allt möjligt - inget specifikt allvarligt men ändå jobbigt! Nu har det vänt så det känns ju skönt - hoppas det förblir så!
 
Igår blev Freja 6 månader - skön milstolpe! Hon är fortfarande en glad prick men just nu är det 4 tänder som spökar så det är gnälligt när febern slår till och sen har hon såklart ont i munnen stackaren!
 
När Klara blev 6 månader började hon krypa och två veckor senare var det Stellas tur! Freja är inte i närheten där! Inte så konstigt egentligen - man har inte lika bråttom denna gången för man vet ju att det kommer att lösa sig! Hon kommer ju inte krypa till skolan liksom! ;)
 
Maten har vi inte heller varit lika nitiska med - smakportioner då och då men inte alls lika intensivt som med Stella och Klara! Hon kommer ju inte leva på ersättning hela sitt liv! ;)
 
Det är skönt att njuta av Frejas bebistid och inte stressa allting! Hon har ju hostat mer eller mindre sedan hon var 1 månad gammal och det pågår fortfarande med slemmigt rossel! Vi upplever att vi inte får någon riktig hjälp men all sjukvårdspersonal tycker att "hon är ju så glad och verkar må så bra och äter som hon ska så hon mår ju inte dåligt av det"! Nä kanske inte men vi tycker att det är jobbigt att hon inte bara kan få hjälp att andas utan allt det där rosslet!
 
Idag hade vi 6-månadersbesök på BVC med barnläkare och han tyckte att nästa gång hon får en förkylning så ska vi försöka få komma in på kontroll för att utesluta förkylningsastma! David hade ju astma som barn och tjejerna har ju en kusin som har astma också så han tyckte att det var värt att kontrollera - speciellt eftersom hon haft det så länge! Suck...
 
Jaja... nog med uppdatering för denna gången - hoppas det inte ska ta lika lång tid till nästa gång!
 
För er som känner mig så finns jag på Instagram så maila om du vill följa! ;)
 
KRAM

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker