Huset ligger ute till försäljning

Intresset var stort direkt för huset!

Vi hade tom ett par som kom före alla andra och lade bud! Dock var det oseriösa köpare och två timmar innan vi skulle skriva på papperna så skickade de sms till mäklaren och drog sig ur! Så nu hålls visningarna som planerat istället!

Det känns okej men det är jobbigt att hålla rent hus med tvillingarna som springer omkring och stökar! Barnen har bara en låda med leksaker framme - deras Duplo! Sen är ju deras vagnar med dockor, deras gosedjur och deras bilar är ju också framme men det måste vara annorlunda för dem ändå!

Vi går och plockar och städar hela tiden för att det inte ska bli för mycket de dagar det är visning! Huset har aldrig varit så rent - inte ens när vi tog över det! Tror inte många småbarnsföräldrar har sina  hus såhär rena vid visning!

För att tala om något annat så är det dags för en massa besök på KK och då har jag gått 36 hela veckor - äntligen! Det är ju där gränsen går och allt är färdigutvecklat hos bebisen - även lungorna! Känns skönt!

Tvillingarna föddes ju precis på 37+0 och båda var ju små för tiden och redan nu bör bebisen vara större än Klara var vid födseln - om hon nu fortfarande ligger på sin kurva! De hade ju missat att boka in mig i v 34 så fick ett 4 veckors mellanrum mellan undersökningarna trots att det bara skulle varit två veckor emellan! Hoppas allt ser bra ut ändå! Jaja... får ju svar på onsdag!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor