Hemlig förhandsvisning

Idag var det fotografering av huset!

Det har varit stort intresse för huset innan det ens kommit ut så mäklaren tänkte anordna en förhandsvisning för de som vill redan nu i helgen! Så fort han satt ihop bilderna från fotografen så kommer han kontakta de som anmält intresse samt de kunder som mäklarbyrån vet sedan innan letar i området och se vilka som är intresserade!

Lite annorlunda när man har ett hus i ett bra område med få hus till försäljning! Men om man kollar på Hemnet så kan man se flera hus markerade "Borttagen innan visning" och det är ju sådana försäljningar där någon intresserad kunnat ge bud innan visningen och antagligen budat över utgångspris för att slippa visning och eventuell budgivning!

Det är ju inte under några omständigheter säkert att det blir så för oss men kul att intresset är stort! Utöver mäklarfirmans egna register har ett 20-tal anmält intresse såvi får se hur många som fortfarande vill komma och titta!

Känns iaf bra med stort intresse och vi hoppas på att priset slutar högre än utgångspris i vilket fall som! Hade varit skönt med extra buffert och kanske extra pengar att fixa lite kosmetiskt så det blir "vårt" hus! Vi har ju faktiskt inte ändrat något inne i huset här förutom tjejernas rum! Så egentligen är det inte så personligt vårt!

Men det kommer bli vemodigt att lämna huset! Jag trivs jättebra med huset och framförallt vardagsrummet som varit helt suveränt medan tvillingarna vuxit! Har dock inte trivts så bra med varken badrummet eller tvättstugan så jag får se fram emot en stor tvättstuga med upphängning i taket och tre toaletter med två duschar och ett badkar! Passar nu när vi ska ha tre döttrar! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Glögg utan tillsatt socker

Trasigt insulin!?