Det här är riktigt fult & fegt!

 
Inte nog med att man inte vill erkänna varje barn som föds utan den som skrivit artikeln vågar inte ens skriva under med sitt namn utan gömmer sig bakom signaturen "Ledarredaktionen"! Du kan höra av dig till mig (om du vågar) så kan vi diskutera barnen!
 
Det handlar inte om att bygga ut föräldraförsäkringen utan det handlar om varje barns rätt till samma villkor! Vår ena dotter räknas i princip inte som ett helt barn eftersom vi fick föräldradagar för 1,23 barn eller också kan vi se det som att var och ett av våra barn bara räknas som 0,615 barn!?
 
Det är faktiskt fördelaktigt, såklart, för barnen att kunna ha två föräldrar hemma samtidigt så att de får den tid och uppmärksamhet som krävs för att utvecklas i "rätt" takt! Det är så mycket fokus på utvecklingen hos barnen och dessutom måste ju alla förstå den press en ensam förälder hamnar under när denne ska amma/mata två små bebisar själv helt utan hjälp!
 
Det finns knappt någon vila eller ro för den ensamma föräldern som är hemma med flera spädbarn samtidigt! Får man trillingar med principen att varje barn är värd samma antal föräldradagar så finns ju möjligheten att ha en tredje person, en mormor eller kanske faster, med hemma att hjälpa till!
 
Jag har en gammal kursare som fick trillingar och de höll ju också på att gå under! Det var kaos vid matdags och när det skulle bytas blöja fick de ofta försöka byta blöja på en medan man hade en annan i famnen! Lite katastrof!
 
Bara för att de som kommenterar negativt inte själva har mångfödslar i bagaget så betyder inte det att de inte kan sätta sig in i andras situation! Det är annorlunda att ha två spädbarn samtidigt, som växer samtidigt och som ska lära sig samma saker samtidigt! Det är inte lätt att ta hand om som ensam hemma! Försök sätta er in i situationen!
 
Man ska även upp på nätterna och mata två spädbarn samtidigt som man ska försöka få lite sömn själv och den andra föräldern, som då måste arbeta, måste ju också få sova ordentligt! Få ihop ekvationen själva! :/ Suck...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor