Midsommar kom & gick

Vi firade midsommar hemma med några vänner och hade det lugnt och trevligt!

Det blev inte helt traditionellt midsommarbord men vi hade sill, ägg, potatis, köttbullar, prinskorvar, gräddfil och gräslök. Helt otraditionellt hade vi aubergingratäng, potatisgratäng, revben samt vattenmelonsallad. Vi hade en vegan vid bordet också, vi var inte så hemma med veganmat så hon tog med dig eget - så vi hade en auberginröra som påminde om löjromssill och en shitakeröra som påminde om löksill!

När det var uppehåll i regnet gick vi ner till ett Tivoli som slagit upp - inte så mycket att hänga i julgranen men något annorlunda att göra iaf!

Det blev en stor aubergingratäng som vi sedan ätit av varje dag sedan dess - jag åt det sista till lunch idag! Den är så himla god men tar lite tid att göra eftersom auberginskivorna ska torkas och rostas och tomatsåsen ska reduceras! Men den är god till mycket med sina italienska smaker! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor