Städ, tvätt och rengöring

Idag har vi verkligen fokuserat på städning!

Innan jobbet i fredags plockade jag undan barnens saker i vardagsrummet och plockade även undan en del i köket! Idag fortsatte vi med att städa bilen - som VERKLIGEN behövdes - och passade på att tvätta stolsöverdragen till bilstolarna och samtidigt slängde vi in fårskinnen vi haft i vagnen!

Eftersom jag inte orkar göra så mycket i taget så har jag agerat arbetsledare vid sidan av! ;) David har fortfarande huvudansvaret för tvätten och har skött allt tvättande idag - för det har också blivit en hel del! 

Vi avslutade städandet med att rengöra vagnen, utemöbler och dynor med högtryckstvätten! Åh jag älskar när allt blir sååå rent! Speciellt vagnen och bilen har behövt rengöras ordentligt länge nu!

Vi har även kommit överens om att köpa vagn, liggdel och ståbräda från en butik i Lund där vi hittade lekhagen vi hade till tvillingarna! Ägaren gav oss ett paketpris så efter mycket om och men så bestämde vi oss för att ta det! Jag vill bara ha det förberett i tid för vem vet hur det går med leveranser under sommaren!?

När vi båda gått på ledighet ska barnen få gå över till riktiga sängar - de har ju sina spjälsängar nu men vi har tagit bort ena spjälsidan och satt på ett skydd så att de inte ska rulla ner! Men vi vill inte köpa en spjälsäng till så de ska få riktiga sängar och en av spjälsängarna ska in i vårt sovrum och den andra säljer vi nog komplett med madrass, täcke och kudde! Vi har diskuterat vad vi ska göra med alla ytterkläder som vi har dubbelt av och vi ska väl försöka sälja det också så vi bara har en av varje kvar! 

Ändå en del att ta tag i... en dag... hahaha...

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor