Perfekt tvillingvagn

Här kommer ett litet tips till blivande tvillingföräldrar som kanske har bättre ekonomi än vad vi hade när vi fick tvillingarna!

Om jag bara hade kunnat välja vagn helt fritt så hade det lätt blivit en iCandy Peach Blossom! Jag ville helst inte ha en bred vagn utan ville hellre ha en "normalbred" vagn så att barnen satt mitt emot varandra egentligen!

Det finns en billigare variant som heter Baby Jogger City Select men jag tyckte att barnen satt "fel" i den! När båda satt i sittdelarna så såg man den som satt längst bort, i det låga läget, bra men inte den som satt närmast en, i det höga läget!

I iCandys vagn sitter den som sitter närmast i ett lägre läge vilket gör det lättare att se det barnet och samtidigt ha full koll på den som sitter mitt emot i det högre läget! Det gör faktiskt rätt mycket även om det kan kännas trivialt! Men sen tyckte jag att iCandy var mer mångsidig och man kunde sätta de olika delarna lite som man ville vilket är en fördel när man har två små pluttar!

Jaja... nu är våra tjejer snart 2,5 år och åker sällan vagn längre och det kommer de antagligen inte göra så mycket sen heller när bebisen föds så det är bra att de tränar redan! Men vi har nog bestämt oss för att köpa en Baby Jogger City Mini med 4 hjul som singelvagn till bebisen för då kan vi använda liggdelen både på singelvagnen och dubbelvagnen ifall det skulle behövas! Vi hoppas fortfarande på att vi ska kunna få ett bra pris i någon butik här men det verkar svårt!

Vi beställde ju dubbelvagnen från England och fick den till ett mycket bra pris även om vi dessutom fick betala frakt! Denna gång tänkte vi dock handla den i butik och sista hoppet står till en butik i Lund där vi faktiskt köpte lekhagen som vi hade till barnen!

Lekhage var nästan nödvändigt med tvillingar för man vill ju kunna gå på toaletten utan att det sker olyckor! Ibland var det svårt att bära två barn och det var inte idealt att bära ett barn till toaletten och sen springa och hämta nästa - bäddat för olyckor antingen i vardagsrummet eller i det kaklade badrummet!

Jaja... som sagt så hoppas vi på ett bra pris på vagnen när vi samtidigt köper liggdel och åkbräda! Men antagligen blir det mycket dyrare än tvillingvagnen vi köpte! Inte lätt alltid! :/

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor