Då var Allsvenskan äntligen igång

Det gick ju vägen trots att MFF spelade med en man mindre i mer än 2/3-ar av matchen!

Det var ett riktigt kasst domslut - domaren verkade ju helt tappad! Det är rätt kul när studion, som annars gärna står på domarnas sida, påpekar att domaren saknar bollsinne!

Annars var det ju ett väldigt positivt besked dels samspelet mellan nya och gamla spelare och dels att de nya spelarna verkligen levererade! Nu väntas AIK hemma på torsdag... som vi tyvärr inte ska se på plats! Fast iofs är AIK inget kul att se pga deras fans som helt saknar verklighetsförankring! Men det brukar ändå bli fullsatt mot AIK och det höjer ju stämningen!

Min första AIK-match tror jag MFF vann med 5-0 eller 6-1 och då skämde deras fans ut sig rejält! Kastade stolar som de slitit bort från läktaren och det var iaf en funktionär som träffades av något och blödde rejält från huvudet när han fick ledas från Malmö Stadion av två andra! Riktigt pinsamt! Det var någon match i Swedbank Stadion som de också slet bort stolssäten och började kasta dem mot barnfamiljerna som satt vid sidan om! Helt galet! Folkets lag? I think not!

Jaja... Malmö leder redan Allsvenskan då de vann sin match med tre mål när slutresultatet blev 4-1! Tror studion pratade om att de har lett Allsvenskan i över 560 dagar i streck nu - någon gång sedan 2013! De e najs! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor