Var det verkligen värt det?

Ibland undrar man över polisens agerande!


Är det så smart att ha en biljakt i typ 100km/h mitt i stan och precis när det börjar bli rusningstrafik? Ja man fick kanske (med betoning på kanske eftersom de inte vet vem som körde) fast den/de skyldiga men det kostade 3 personer mycket mer!

För den ena kvinnan ändrades lägen från allvarligt skadad till lindrigt skadad under sena eftermiddagen igår och för den lilla 4-5 månaders pojken från livshotande skadad till stabilt men allvarligt skadad - dock för mamman till pojken är läget fortfarande livshotande! Hon skulle antagligen bara gå ut en runda med vagnen och så händer det här! Man hoppas ju för allt i världen att både mamma och barn klarar sig utan allvarliga men för livet!

Fattar verkligen inte polisens agerande! Det var ju inte så hemskt längesen som de hade en annan biljakt här i Malmö, också en drogonykter förare, som resulterade i att en cyklist fick sätta livet till! Var det verkligen värt det bara för att få fast föraren?


Antagligen orsakade biljakten olyckan mer än att föraren själv hade orsakat det ifall man inte hade jagat honom! Kan man inte vänta med att jaga en potentiellt onykter bilist tills detta går att genomföra under någorlunda säkra förhållanden? Suck...

Så fort man hör polissirener så kanske det är bäst att slänga sig i buskarna så man inte blir nermejad!?

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor