Äntligen mat!

Igår kväll åt barnen äntligen någorlunda bra med mat!

Vi hade ju läst att det inte var så farligt bara de fick i sig något i alla fall men de hade knappt ätit frukost och väldigt, väldigt lite till lunch så vi ville att de skulle ha mer mat i magen innan de skulle sova! Vår lösning: Hawaii-pizza!

Ja vi vet att det inte är det bästa att ge sina barn men nu har de ätit så dåligt i snart en vecka och faktiskt så funkade pizzan! De åt nästan en fjärdedel var plus att de fick vars två extra ananasringar! Så vi var faktiskt rätt nöjda efter det! Imorse meddelade David också att båda barnen ätit upp sin frukost - är det nu det vänder på riktigt? Hoppas!!!

Jag tror att mycket sitter i sedan barnen var nyfödda och det var så mycket fokus från alla att barnen skulle äta ordentligt och gå upp i vikt ordentligt! Det är på gott och ont, för jag vet andra som fått små barn (även enlingar) där kontakten med vården/BVC handlar mycket om att de små pluttarna ska gå upp i vikt och sen hamnar man ju i det tänket hela tiden! Det är bra när barnen är små men inte så bra när de blir stora!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor