Busiga tvåsamheten

Alltså det är galet hur det faktiskt är!

Våra barn är så lugna och skötsamma, värsta änglarna - när de är var för sig! Tillsammans är de bara bus och triggar igång varandra något så fruktansvärt! Klättrar en upp på köksbordet så gör den andra också det, hoppar en i soffan så gör den andra också det - ni förstår vad jag menar!

Jag förstår att det blir en stor omställning för de som har enlingar och sen skaffar ett syskon! Det måste vara värsta drömmen att ha en enling! "Ett barn är en walk in the park"!

Igår hade vi en söt episod med Klara! Jag och David stod och kramades och då blev hon först lite putt och skulle sära på oss men sen började hon backa bort för att sedan springa fram till oss och krama mitt ben! När vi släppte varandra blev hon galen och pekade och försökte förklara att vi skulle kramas igen så att hon kunde springa fram och kramas hon med! Jättesött!

Det händer mycket kul med barnen nu! Det kommer fler ord, de lär sig saker på dagis, för någon dag sedan kom gruppfotot från dagis hem och som de har snackat om det - framförallt två av de större barnen! "Minna, Minna" och "Heja Malek" är fraser som kan komma lite då och då! Ingen fråga om vilka som är favoriterna på dagis inte!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker