Fredagsmys... eller...

Barnen sover sedan länge!
 
För att fira att det var fredag och två riktigt spännande VM-matcher lagade vi tacos och satte oss i soffa till första matchen mellan Frankrike-Tyskland! Låt oss nu titta närmare på hur SVT hade lagt upp det; 17.00 Uppladdning inför matchen på SVT1, 18.00 Avspark i SVT2, 19.00 Andra halvlek i SVT1 och 19.30 Avslutas matchen i Kunskapskanalen! Det är SÅÅÅ många fel med det här upplägget så det är knappt sant!
 
SVT skyller på Almedalsveckan och Rapport men ärligt... TV4 flyttade nyheterna till någon av sina andra kanaler ifall det krockade med någon av matcherna! De olika TV-kanalerna slåss om att få sända VM - det är en stor ära för kanalerna att få sända VM och man borde respektera innebörden av att få sända VM annars kan man låta någon av de andra kanalerna få chansen att sända matcherna - någon av kanalerna som faktiskt förstår hur ofantligt stort fotbolls VM är och som inte bara vill kunna säga "haha, vi fick sända VM"!
 
Hade inte Almedalsveckan passat bättre på Kunskapskanalen? Det är väl faktiskt där som sådana sändningar hör hemma!? Hade man varit lite smart och gjort så från början så hade allt blivit mycket bättre!
 
Det är banne mig tur att inte hela VM sänds i SVT för de har absolut ingen respekt för mästerskapen utan ville endast kunna säga att de fick rättigheterna att sända! Hoppas att rättigheterna delas mellan två kanaler som förtjänar det nästa gång, som TV4 och kanal 6! Hade varit toppen!
 
Man ska inte behöva byta kanal 4ggr för att se en kvartsfinal i fotbolls VM!!! KATASTROF SVT! Och det betalar vi så mycket skatt till! Suck...

Såhär känner jag mig:

 

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor