Feberförkyling för hela familjen!

Vi började veckan med en feberförkylning för hela familjen! Åh vad jag ÄLSKAR alla dessa dagissjukdomar! :(

Jag var helt färdig i måndags så när barnen skulle nanna, redan kl 9 på morgonen, så lade jag mig inne hos dem och sov som en stock. David skulle "fixa lite", som han sa, men när vi vaknade och gick upp så hade han somnat i soffan - också helt slut!

David visade en fantastisk sak! Barnen är mycket mer medvetna nu och det är så kul att se när de förstår vad man menar! David säger "Stella, ska vi byta blöjan?", Stella nickar och säger "Mm", David säger "Gå och lägg dig på mattan" (mattan är vårt bytesunderlägg från IKEA) och då går hon dit och lägger sig! OBS: funkar endast ifall hon VILL byta blöjan! ;)

Samma sak var det när vi skulle natta barnen i måndags! David sa "Klara, vill du nanna? Vill du gå och sova?", Klara säger "Mm" och springer in i deras sovrum och gråter högljutt när David inte lyfte i henne i sängen direkt (för allt måste ju ske helst för 5 minuter sedan). Stella hade fått samma fråga och kom även hon springandes! Detta funkar alltså även till nattningen på kvällen - helt fantastiskt! Så som barnen har hållt på ibland när de ska sova så trodde man ju aldrig att dagen skulle komma då de springer till sängen för att de VILL sova! Fantastiskt!

Nåväl, det hostades, snorades och alla nös - men maten var alltjämt slut! Så vi packade faktiskt ut hela familjen för att åka till mataffären med samlade krafter! Kanske inte det bästa beslutet men ingen av oss orkade åka och handla själv så då fick det bli så! Vi tog det på Emporia så att vi kunde passa på att gå på apoteket - alltid en bra idé när man är sjuk! Suck...

Igår var det lite lugnare hemma och alla mådde bättre! Jag hade feber på morgonen men det gick över till lunch iaf och barnen hade bara lite förhöjda temperaturer på morgonen så det var planerat att de skulle gå till dagis idag men imorse hade Klara 38 graders feber så det blev inget med det helt enkelt!

Jag har haft några låga bs nu under dessa dagar, vilket är lite ovanligt när man är sjuk! Men det var ju skönt att det inte bara var en massa höga värden för det blir så jobbigt!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor