In i dimman...

... ja alltså den riktiga dimman!
 
Igår sa de på radion att i princip hela landet skulle vakna till mulet väder idag - jaja mulet är väl grått men här var det en riktigt tjock dimma som låg över stora delar av Skåne i alla fall!
 
Planerna vi hade för dagen blev inställda så efter lunch satte vi oss i bilen och körde kustvägen mot Ystad medan barnen sov middag i baksätet! Lite därför vi tog den långa vägen längs kusten för vi kunde ju inte direkt njuta av utsikten när man knappt såg något i den tjocka, tjocka dimman!
 
Vi fortsatte mot Tomelilla och stack in på Bo Olsson där vi hittade stövlar till barnen (måste de ju ha nu när det blir dagis) och stora krukor i plast (lätta) till persikoträdet, det andra citronträdet och till vår "Stella" som vi ska beställa (dvärgbigaråträd)! Rätt nöjda med det! Vi fick jaga barnen inne i varuhuset en stund också innan de fick åka i krukorna i kundvagnen (riktigt stora krukor med andra ord)!
 
Tog vägen tillbaka till Ystad och hälsade på mamma - pappa hade hunnit cykla iväg så vi missade honom! Vi stannade en liten stund, barnen åt mat och lekte med alla saker som finns där men som inte finns likadana hemma! ;) In med barnen i bilen igen så att vi skulle hinna hem utan att de somnade i bilen - ändå lyckades Stella somna en liten stund innan vi kom fram!
 
Vi hade en riktigt bra dag och hann ju med massor!
 
Med tanke på förskolan så har vi dessutom beställt båda namnnappar och namnlappar idag! Vi får ju försöka samla oss nu och skaffa det som behövs för förkolan! Vi hittade inga bra regnställ så det står fortfarande på listan!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor