Tog ut segern i förskott!

Ja igår tog jag då ut segern i förskott när jag tyckte att alla blev bättre!
 
Det var bara jag som blev bättre medan tjejerna vaknade ca 1,5-2 timmar efter att de somnat och vi fick byta pyjamas och blöjor och sen fortsatte det! Vi fick byta lakan och skyddsöverdrag, vi gick igenom 7 pyjamaser och ännu fler blöjor innan vi alla till slut kunde sova! En av töserna vaknade dock vid 5 på morgonen och behövde bytas på innan hon somnade igen en halvtimma senare när nästa vaknade och skrek (antagligen för att hon hade ont i magen) i ungefär en timma innan hon fick ro och kunde somna om!
 
Det stod klart rätt tidigt att det blev VAB för mig idag så att vi kunde ta hand om barnen ordentligt och vi fick ta en tripp till vårdcentralen och nu väntar odling! Barnen är ju vid rätt gott mod men det är ju varken bra för dem att ha diarré hela tiden eller att inte få sova igenom natten och eftersom de nu haft besvären i mer än 4 dygn så ska man ju söka vård!
 
Jag hoppas verkligen att de mår bättre snart för det kan inte vara kul att ha en massa ont i magen under så många dagar! Stackars små barn!

Comments

  1. Tjena! Hittade av en slump din blogg igen och såg att det hade hänt massor med saker för dig.
    Stort grattis från Bys

    ReplyDelete
  2. Ja det har ju det! Och snabbt går det dessutom! Tack tack!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker