Blodsockermätare 2in1 till iPhone

Jag vet att jag skrivit om den innan - men vill verkligen ha den!

Blodsockermätaren som passar alla iPhones numera (och även Samsung Galaxy X3)! Jag kan inte fatta att denna inte redan är upphandlad av Region Skåne!? Vi ska vara ett universitetssjukhus, vi ska ligga i framkant - men vi är så långt efter!


Jag pratade faktiskt med min diabetessjuksköterska om det och hon skulle ta upp det på något möte för hon tyckte också att man skulle ha det till de patienter som vill! Varje dag får 2 barn diabetes typ 1 och hur bra skulle det inte vara ifall de kunde mäta bs i en telefon som samlar alla värden, skapar kurvor och tabeller och där dessa värden dessutom kan mailas som rapport till läkaren eller sjuksköterskan!

Under graviditeten hade jag en sändare som jag kunde skicka in mina värden med till min läkare! Problemet var att det bara fanns 8 sändare för de är väldigt dyra så då är det ju inte alla som får en! Tänk er att ALLA med diabetes kan få så mycket bättre preciserad vård då läkaren lättare kan dra slutsatser om värdena! Alla med graviditetsdiabetes kan få bättre vård!

Jag är lyrisk men det är just detta jag har saknat iaf! Att kunna se mina kurvor på samma sätt som jag kunde under graviditeten! Fantastiskt! Detta är bs-mätarnas framtid så varför kämpa emot? ;P

Ifall ni beställer mätaren här senast idag (15/1-14) så får ni den gratis! Mycket nöje!

Comments

  1. Så nu har jag själv beställt mätare och stickor! Tänkte att jag ska testköra den lite tillsammans med min Freestyle Lite och jämföra och sen presentera resultatet för min läkare när jag ska på läkarbesök (brukar vara i februari)!

    Min läkare är jättebra och väldigt med i forskningen och forskar även själv (eller har gjort iaf) så jag tror att han håller med om att det är en bra idé för Region Skåne att upphandla!

    Hoppas att den är superbra och att jag blir skitnöjd! Återkommer med utvärdering och bilder! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Trasigt insulin!?

Glögg utan tillsatt socker