Tre sjuklingar senare...

Jag fick gå hem från jobbet i onsdags efter att David smittats av töserna!
 
Klaras förkylning blommade ju ut lite tidigare och i början av veckan hade hon feber! Stellas feber kom just på onsdagen och lättade först igår! Stackars David har gått här hemma och snörvlat, hostat och nyst! Man måste vara frisk för att orka ta hand om barnen hela dagen!
 
Man ska ju veta det när man har tvillingar att det är mycket jobb i vanliga fall men när båda barnen är sjuka då är det RIKTIGT mycket jobb! De vill vara nära hela tiden och minsta lilla gör att de gråter! I vanliga fall kan man sätta sig på rumpan utan att det är några problem men när man är sjuk så blir man superledsen! Det hjälper ju inte heller att de blir lite mer ostabila av att vara sjuka och framförallt av att ha feber! Stackars små!
 
Barnen har ju stått upp rätt länge nu men fortfarande inte börjat gå! Det oroar oss inte för vi tror att vi vet vad det beror på! När bara en förälder är hemma så blir det svårt att gå ut och gå med barnen genom att hålla dem i händerna - du måste gå med en i taget och då är det SJUKT orättvist tycker den som får sitta kvar på rumpan eller krypa efter! Stella har tagit två steg vid ett par tillfällen men längre har det inte kommit! Klara har börjat stå mer och mer nu utan att hålla i sig men Stella ligger fortfarande något steg före!
 
Klara visade en ny färdighet igår när hon kröp fram mot sängkanten, vände sig om och kröp ner baklänges! Så duktig! Hon gjorde det jättemycket igår och idag gjorde hon det även från soffan och från den 10cm höga madrassen som ligger på golvet! Hahaha... Stella vill gärna krypa ner med händerna och huvudet först men vi försöker lära henne också att vända sig - får se om hon vill det! ;)

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Glögg utan tillsatt socker

Trasigt insulin!?