Behov av sulky!

Vår vagn är ju bra men vi känner att behovet av en sulky kommer med värmen!
 
Nu är det ju iskallt igen men snart kommer värmen! ;) Vår vagn tar hemskt mycket plats när man fäller ihop den och ska ha in den i bilen så vi har börjat känna att vi kommer att behöva en sulky så att vi kan åka och hälsa på släkt och vänner under våren/sommaren!
 
Vi vill ju inte ha en sån där skranglig sulky utan en lite stabilare så den kommer ju inte fällas ihop så att den blir mini-liten men liten nog för att kunna packas in i bil och ändå ha plats över!
 
Den vi har hittat är en Baby Jogger City Mini Double! Den har fått jättebra betyg överallt och är typ 10cm mindre i bredd än vår vanliga vagn! Det går att sätta på liggdel på den så hade vi fått barnen under våren eller sommaren så hade vi nog skaffat en sådan istället! Snygg är den också! Som med vår andra vagn är det mycket billigare att beställa den från England trots att man får betala frakt! Typiskt! :/ Men vi får väl se hur det blir! Såhär ser den ut iaf i orange/grå - jag vill egentligen ha den lila men den har utgått som dubbelvagn tyvärr!

Comments

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor