Packa inför flytt!

I helgen ska vi fortsätta packa ner i flyttlådor!
 
Vi har packat ner rätt mycket redan tycker jag och dessutom har vi tömt vinden på allt utom möbler och vinterkläder! Men det finns ju mer att packa ner och dessutom måste vi ner i källaren och se ifall något ska slängas därifrån!
 
Vi packade ju ner tvillingarnas kläder i en egen väska att ta med till BB - problemet är att där fanns bara plats till kläderna men vi måste ju ha med oss lite andra saker också enligt de packlistor vi hittat på nätet!
 
Imorgon får vi leta upp vår lilla DaKine-bag så kan vi packa tvillingarnas saker i den istället! Vi har ju en liten rullväska att packa våra saker i så vi klarar nog oss med den men vi måste få med oss det som behövs till tvillingarna ju!


Det är lite svårt att packa eftersom vi inte vet ännu hur länge vi kommer bli tvungna att stanna på sjukhuset! Minst 5 dagar på grund av min diabetes då de måste ha koll på barnens blodsocker eftersom diabetikers barn i regel föds med lågt blodsocker! Sen vet vi ju inte hur mycket längre vi kan behöva stanna eftersom det är tvillingar - kanske inget extra alls! Lite ovisst!
 
Så vi har packat alla kläder vi har i storlek 44 och 50 - vi får hoppas att det räcker helt enkelt!

Comments

  1. Storlek 44 måste ju vara pyttesmå!! :D redan 56:or är ju det!

    ReplyDelete
  2. Ja jag vet! Men tvillingar väger i snitt 2,5 kilo när de föds vid fulltid så det är ju som de förtidigt födda så då är 44 inte för stort! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ärtsoppa & diabetes

Thai-mat & diabetes

Alla dessa pennor